2013. április 10., szerda

Film - Tökéletes hang

Még a múlt héten voltunk moziban a barátnőmmel, akkor láttuk ezt a filmet. :) Éppen valami szórakoztatóra, vidámra vágytam, és a célnak pont meg is felelt. :D Nem egy Oscar esélyes alkotás, de tényleg érdemes egyszer megnézni. :)
A történet elég sablonos. Van egy egyetem, ahol vannak ugye különböző csoportok, klubbok. A film főleg a zenéről szól. Nem meglepő persze. :D Vagyis inkább az énekről, az acapelláról. Amikor csak a szádat, hangodat lehet használni a zenéléshez. Nagyon érdekes. :) Van egy fiú, és egy lánycsapat. Persze rivalizálnak. És a lányok csúnyán leégnek az egyik versenyen. Mert hogy versenyeznek is az énekesek. :D
A következő félévben új lány érkezik a suliba, aki nagyon szereti a zenét. Eleinte nem akar csatlakozni a csajokhoz, de talán nem árulok el sokat, hogy a végén mégis belép közéjük. És mit ad Isten, énekel is. :D És persze mennek versenyezni. A végét nem árulom el, de ki lehet találni. És természetesen egy pasi is bejön a képbe. :D

Szóval elég szokványos sztori, a karakterek sincsenek nagyon kidolgozva. Viszont a zenék igazán jók benne, és tényleg ügyesen tudnak énekelni, hangszerek nélkül is. Továbbá vannak jó poénok is. :D Egy-kettő. :D Háj Amy egész jófej pl :P Csak nem tudom miért kellett ilyen hülyén lefordítani a nevét. XD Amúgy vannak érdekes jelenetek is, ami nekem már egy kicsit sok. De megint csak nem lőném le a "poént". Nézzétek meg! :)

Esetleg láttátok már? Mi volt az utolsó film, amit a moziban néztetek? :)

4 megjegyzés:

 1. Nem mrg nem láttam
  En az uj Stallone filmet lattam a moziban...deee a Mama big like volt legutóbb♥

  VálaszTörlés
 2. Én öngyilkos akartam lenni ettől a filmtől :D Jó, persze jópofán énekelnek, de szerintem az egyetlen reménysugár benne a Fat Amy.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Hát kb XD Egyszer azért meg lehetett nézni sztem. :D

   Törlés

Bátran írjatok, kíváncsi vagyok a véleményetekre! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...