2013. március 14., csütörtök

Filmajánló - Óz, a hatalmas

Rég volt már bejegyzés, elnézéseteket is kérem, mostantól igyekezni fogok. :) Most viszont egy filmajánlót hoztam nektek.
Még a múlt hétvégén voltam moziban, említettem is. :) Az Óz, a hatalmas c. filmet néztük meg a barátommal. Habár főleg gyerekeknek készült, és sok kritikát is kapott, főleg a giccses mivolta miatt, szerintem élvezhető volt. Ehhez hozzájárult a 3D hatás is. :D Esetenként elég látványos volt. 


A szereplőket tekintve James Franco sokat dobott a filmen, őt nagyon kedveltem benne. Bár drukkoltam végig, hogy jó legyen, és ne pénzéhes nőcsábász. XD Mila Kunis is hozta a formáját, bár a végére egészen kivetkőzött magából. :P A Rachel Weisz által játszott karakter elég idegesítő volt, ebben közrejátszott a nyávogós magyar szinkron is... Michelle Williams bájos volt, bár néha kissé túlzás. A kis porcelánbaba pedig aranyos volt, és néha vicces. :D Hogy a repülő majomról már ne is beszéljünk. :D
A sztori tulajdonképpen a klasszikus mese előzménye. Gonosz boszik, jó boszi, no meg persze Óz, a nagy varázsló. És, hogy mindez, hogy alakult így? Választ kaptok erre, ha megnézitek a filmet! ;)
Összességében jó film volt szerintem, bár tényleg nem az a nagy durranás... De a karakterek többnyire szerethetők, és az ember drukkol nekik, jó végkifejletet remélve. :D
Ha nem is a moziban, de egyszer érdemes megnézni! :)

Ti láttátok már? Szeretitek a meséket?

6 megjegyzés:

  1. Sajnos engem ez a film nem hoz lázba. :-(

    VálaszTörlés
  2. Maradok a klasszikus Óz-nál :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kíváncsi vagyok, hogy azt is megcsinálják-e új változatban. :)

      Törlés
  3. Én meg szeretném nézni, mert nagyon tetszett az előzetese, és hogy 3D-s, de nem sok jót olvastam eddig róla. :S

    VálaszTörlés

Bátran írjatok, kíváncsi vagyok a véleményetekre! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...