2013. január 15., kedd

Élő babák

Nem tudom, hogy mennyire hallottatok erről a jelenségről, trendről... Én múltkor láttam valamelyik újságban egy rövid írást róla, akkor figyeltem fel rá. És teljesen sokkolódtam. Ezek a lányok (estenként fiúk), valamiért a fejükbe veszik, hogy úgy akarnak kinézni, mint egy élő Barbie baba. Vagy legalábbis egy baba. Ezért persze mindent megtesznek, ami főleg műtétetek sorozatát jelenti. De hogy ebbe az orvosok miért mennek bele? Persze pénzért...
A kérdés az, hogy embernek lehet-e még őket tekinteni? Mert, hogy nem igazán néznek ki úgy... Olyanok mint valami számítógépes játékban a karakterek. Mint mondjuk a Sims-ben. Persze szépek, meg minden. De nem a valóságban. Ebben a világban inkább különcnek számítanak. Bár ugye az ember legyen egyedi, ne legyen "tucat", de azért ennyire egyedi? Én kissé már túlzásnak érzem, arról nem is beszélve, hogy szerintem nem is túl egészséges. Meg ki az, akinek ez bejön? A pasik amúgy se szeretik elvileg a műcsajokat. Vagy mégis? Na de inkább beszéljenek helyettem a képek!



Forrás
Forrás
Forrás
Forrás
Félre ne értsétek, nem akarok én ítélkezni senki felett. Én se vagyok tökéletes. Csupán egy érdekes jelenséget (problémát?) szerettem volna bemutatni Nektek. :)

Mit gondoltok? Ti is mindent megtennétek a szépségért?

5 megjegyzés:

  1. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem a kocka pasik egyenesen rajonganak egy ilyen csajért, bár valószínűleg fordítva kicsi az esély a szerelem első látásra.:D De a legdurvább az, amikor már nem 18 évesek, hanem 38 évesek lesznek..vajon akkor milyen Barbiek lesznek ők?

      Törlés
    2. Hát lehet, hogy elsőre bejönne nekik, de hosszú távon nem biztos, hogy el tudnák viselni... Bár ki tudja, amilyen emberek vannak..

      Törlés
  2. Talán pár hónappal ezelőtt találkoztam ilyen képekkel, először azt hittem, hogy ez valami vicc?? Nagyon durva és igen, milyenek lesznek 40 évesen??

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem, sajnos nem vicc. Láttam, hogy nézett ki az egyik lány eredetileg, és hogy alakult át szépen lassan egy babává...
      Hát igen, hogy fognak öregen kinézni? Ha egyáltalán megérik...

      Törlés

Bátran írjatok, kíváncsi vagyok a véleményetekre! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...