2013. január 16., szerda

Könyvajánló - Igazából mennyország

Tegnap a vizsgám után alig vártam, hogy hazaérjek, és végre pihenhessek kicsit. És persze, hogy a pihenés szórakoztató formáját, az olvasást választottam. :D Sok könyv közül választhattam, de végül ez akadt a kezembe. Főleg, hogy anyukám mondogatta, hogy olvassam el, mert nagyon jó. És igaza lett! :)

Forrás

Neki álltam hát az olvasásnak, és egy ültő helyemben ki is olvastam. :) Egyszerűen letehetetlen! Olvastátok esetleg a Viskót? Na, ez még annál is csodálatosabb! És igaz történet. Legalábbis én szeretnék hinni benne, annyira szép. Nem tudom, hogy hallottak-e erről a könyvről, én idáig nem is ismertem. Pedig ezt mindenkinek el kell olvasnia, de tényleg! Akár hívő, akár nem.
A könyv egy kisfiúról szól, akinek egy súlyos műtéten kellett átesnie, és közben a klinikai halál állapotába került. Ez idő alatt fenn járt a mennyben, ahol csodálatos dolgokat látott, hallott. Gyönyörű képet kapunk a mennyországról, természetesen egy kisfiú szavaival. De a gyerekek nagyon őszinték tudnak lenni, egyszerűen, érthetően írják le a valóságot. Hiszek benne, hogy minden egyes szó igaz ebből a könyvből. És ha így van, akkor pedig nem kell félni a haláltól, mert nagyon jó lesz nekünk a Túlvilágon. :) És addig is, Isten figyel ránk, meghallgat minket, a gondunkat viseli, még ha néha nem is úgy tűnik. De minden okkal történik, én így gondolom. A Burpo családnak is azért kellett átélnie ilyen szörnyűségeket, mert különben nem tudták volna megosztani velünk ezt a csodás történetet. És végül minden jól alakult, na de a többit olvassátok el! :)

Szívből ajánlom mindenkinek, aki kíváncsi arra, milyen is a mennyország, vagy csak egy érdekes történetet akar olvasni! :)

Olvastátok már? Ha még nem, akkor itt az ideje! :)

2 megjegyzés:

  1. Hi :) would you like to folow each other? :) my blog: http://bibischw.blogspot.sk/

    VálaszTörlés

Bátran írjatok, kíváncsi vagyok a véleményetekre! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...