2013. január 29., kedd

Syoss hajfesték teszt

Sziasztok!

Végre sikerült befesteni a hajamat! :) Ugye nemrég vettem egy csokibarna színű hajfestéket, és már alig vártam, hogy kipróbáljam. A hajam korábban is volt festve, de otthon még sose csináltam magamnak. Igaz most se, mert anyukám segített. :) De akkor is más, mintha a fodrász csinálja. Kicsit izgultunk is, hogy fog sikerülni, foltos lesz-e meg ilyenek. De szerencsére minden jól ment, kb egy órát vett igénybe az egész procedúra. :)
Amire figyelni kell, hogy ha hosszabb hajatok van, nem lesz elég egy doboz festék. Bár mint utóbb kiderült, nekem elég lett volna... Szóval akinek nálam hosszabb a haja, annak javaslom. :) A festés előtt 48 órával nem árt elvégezni egy allergiatesztet, főleg annak, aki hajlamos ilyesmire, érzékenyebb a bőre.

Itt a festék, amit használtam.

Csokoládé barna
Nos, nem lett teljesen olyan a hajam mint a képen. Sőt, sokkal sötétebb lett, de nem baj, mert úgyis sötétet akartam. :) A festésről magáról nem sokat beszélnék, tekintve, hogy először csináltam, így nem nagyon tudok tippeket adni. :D Ami viszont fontos, hogy olyan helyen csináljátok, aminek nem baj, ha festékes lesz. Na meg olyan ruhában. ;)

Most pedig következzen az előtte kép. :) (sajnos közvetlenül előtte nem tudtam lefotózni, így egy régebbi képet mutatok)

Előtte

A festés után pedig ilyen csodálatos lett :D






Bocsi a képek miatt, de nem igazán vagyok fotogén, így csak olyan kép van, ahol az arcom nem annyira látszik. XD Kicsit tényleg vöröses fényű lett, de nekem nagyon bejön. :) Bár szerintem dominánsabb a csokibarna szín. :) Milyen nevet adnátok az árnyalatnak? Nekem a chilis csoki jut eszembe. :D

Hogy tetszik? Festettétek már otthon a hajatokat?

7 megjegyzés:

  1. Szép lett, az általad adott név nagyon találó hozzá! :)

    VálaszTörlés
  2. Szép lett a színe. Nekem a legnagyonn problémám a syoss termékekkel az , hogy mindig sötétebb lesz a vártnál. Legutóbb konkrétan fekete lett a bara-vörös színmix helyett :(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem nekem is sötétebb lett, de nem baj, mert kb ilyet szerettem volna. :) Ilyenkor bele kell kalkulálni, hogy lehet, hogy jobb, ha egy árnyalattal világossabbat veszel meg, mint amilyet szeretnél. Pont, hogy ne legyen túl sötét. :)

      Törlés
  3. Nagyon szép lett ez a sötétebb szín is! Végül két doboz kellett hozzá? :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi! :) Hát, lehet, hogy elég lett volna egy is, a másikból annyira sok már nem fogyott...

      Törlés

Bátran írjatok, kíváncsi vagyok a véleményetekre! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...