2013. február 22., péntek

Programajánló Péntek - Cafe Factory

Sziasztok!

Mivel viszonylag régen volt már progamajánló, ezért úgy gondoltam itt az ideje! :D Még a hétvégén voltunk a barátommal a Szépművészeti Múzeumban a Cézanne kiállításon. Nos, aki nem jutott el rá, annyira ne bánkódjon, mert szerintem nem volt egy nagy szám... Szeretem a művészeteket, különösen a festészetet, bár nem vagyok nagy szakértő... Viszont azért van ízlésem szerintem, és Cézanne munkássága valahogy ebbe nem fér bele. Persze jól tudott rajzolni, meg festeni is mondjuk, de nagyrészt csak másolt... Ugyan nevezhetjük ezeket tanulmányoknak, impresszionizmusnak, de nekem ettől még nem jön be. Nem látom benne azt a tehetséget, azt az egyediséget, amit mondjuk olyan nagy festőkben, mint Leonardo da Vinci, Picasso vagy Van Gogh. Persze ízlések és pofonok. :) Azért ha valaki nekem ajándékozná egy képét, talán nem utasítanám vissza. :D
A kiállítás után beültünk a Cafe Factoryba. Ez ugyanabban az utcában található, ahol a Vörös Oroszlán, amiről a múltkor írtam. :) Itt is jártam már egyszer, akkor is jó volt, és most se kellett csalódnom. Ez alkalommal az emeleten választottunk egy jó kis helyet, pont a korlát mellett. :) A helynek barátságos hangulata van, tetszenek a (talán) jazzénekesekről készült képek. Kicsit egy amerikai kávézóra hasonlít, olyan régifajtára. :D A kínálatukban szerepelnek természetesen kávék, teák, forrócsokik és persze sok-sok süti. :D Én most forrócsokit ittam (jó, mikor nem? :P), méghozzá mogyorósat, nagyon finom volt. Mellé pedig isteni finom triplacsokis muffint ettem! Hm, de jó volt, kéne majd ilyet csinálni, hozok majd receptet. ;)
Most pedig mutatok néhány hangulatos képet a helyről! :)




Az árakat tekintve annyira nem olcsó hely, de szerintem nem is olyan vészesen drága. Persze lehet, hogy vidéken olcsóbbak ezek a dolgok, de hát ez ugye Budapest. :)

Jártatok már itt? Ha még nem, akkor javaslom! :)

A honlapjuk: http://cafefactory.hu/

2 megjegyzés:

Bátran írjatok, kíváncsi vagyok a véleményetekre! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...