2012. augusztus 20., hétfő

Csak a bolond remél

Tegnap Rúzsa Magdi koncerten jártam. Nagyon kedvelem őt, nagyon szép hangja van, olyan karakteres. Tetszik a gondolkodásmódja is, és hogy nem szippantotta még be a celebvilág.
A koncert nagyon jó volt, jó zenék voltak. Természetesen voltak pörgősek is, amikre lehetett tombolni, de volt egynéhány szerelmes és elgondolkoztató is.
Az egyik ilyen a Csak a bolond remél című volt. Előtte elmondta a dal történetét, engem közben kirázott a hideg... Annyira igaza van.


Nagyon tetszik ez a dal, arról szól, hogy ebben a mai világban már csak a bolond remél. A bolondot nem érdekli, hogy mit gondolnak mások, ő járja az útját, keresi az igazságot. Ha elesik feláll, és remél. És tényleg, ezt kell csinálni, kitartani az igazság mellett. Ne hagyjuk, hogy minket is megfertőzzön ez a beteg világ, ellen kell állni a gonosz csábításának, keresni kell a szépet és a jót. Mert manapság szinte minden a pénzről szól, ahogy Magdi mondta "a pénz az isten". Kéz kezet mos. Mindenki csak a maga javát keresi, hogy legyen neki még jobb, és nem érdekli, hogy közben hány emberen gázol keresztül. Persze nem mindenki ilyen, szerencsére, vannak azért kivételek. Remélem én is ide tartozom. :)
Annyit mondanék még nektek, jó tanácsként - amit, ha akartok megfogadtok -, hogy legyetek nyugodtan bolondok, keressétek csak az igazságot, ne feledkezzetek meg az értékekről! A világ olyan szép lehetne... De talán van még remény, hisz tudjuk, az hal meg utoljára. :)

Végezetül pedig következzen még egy dal, ami szintén elhangzott a koncerten.


Ez is annyira szép szerintem. :) Hallgassátok!

Ti mit gondoltok minderről? Hogy tetszett ez az elmélkedős poszt? 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bátran írjatok, kíváncsi vagyok a véleményetekre! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...