2012. szeptember 12., szerda

Édes napok a Budai várban

Igen, ismét egy programajánlóval jelentkezem, de úgy gondoltam, hogy muszáj megosztanom Veletek. :) Bár lehet, hogy hallottatok már róla, de ha még nem, akkor itt az ideje!
Szeptember 20-23.-ig kerül megrendezésre a Csokoládé- és édességfesztivál a Budai várban. Hát nem hangzik tökéletesen? Szép környezet, rengeteg csoki és még klassz programok is lesznek.
Csak hogy néhányat említsek:

  • 20.-án, csütörtökön lesz 18:30-19:30-ig a Chef Parade kurzusa, csokoládékról, bonbonokról (már mióta el akarok menni egy ilyenre)
  • ez a kurzus lesz még pénteken, szombaton és vasárnap is, szóval van esély a bekerülésre :)
  • Cukorlabor: „A cukor elszáll, az élvezet megmarad” (ez is érdekesen hangzik)
  • ÉletKonyha előadása: Forradalmi édességek az egészségedért lemondások nélkül, avagy ismerd meg a nyers vegan édességeket! Glutén-, tej-, tojásérzékenyeknek és cukorbetegeknek is!
  • ezen kívül még zenei programok is lesznek, olyan mint Zséda vagy a Bon bon együttes
  • a gyerekeket is rengeteg program várja, csokicsomagolás, díszdoboz festés, cukorkészítés
  • és még sok más előadás, kézműves foglalkozás, és persze töménytelen mennyiségű csoki :) (de nem csak csoki lesz, hanem bor, pálinka és egyéb ételek is)





Egy biztos, senki se fog unatkozni, se felnőtt, se gyerek. Szerintem remek lesz a hangulat is, én már mióta várok egy ilyen fesztiválra. :)
Az egyetlen hátránya, hogy van belépő is, méghozzá elég borsos áron: 2000 Ft a felnőtt jegy (csütörtökön 1500), 1500 Ft a nyugdíjas, 1000 Ft a gyerek. De ennyiért nem csak ide mehetsz el, hanem a Magyar Nemzeti Galéria és a Budapesti Történeti Múzeum állandó kiállításaira is. Így már azért jobban megéri szerintem.

További részletek: http://www.edesnapok.hu/fesztival/

Ti is csokifüggők vagytok? Elmentek a fesztiválra?

3 megjegyzés:

  1. Ez nagyon jól hangzik! Én is imádom a csokikat, de a laktóz érzékenységem sajnos határokat szab.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Oh, sajnálom. De akkor van olyan csoki, amit ehetsz?

      Törlés
    2. :( Az étcsokik nem tartalmaznak tejet, csak sajnos nem azok a kedvenceim! De már van 1-2 laktózmentes csoki is a piacon! :)

      Törlés

Bátran írjatok, kíváncsi vagyok a véleményetekre! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...