2012. október 25., csütörtök

Sorozatajánló - Munkaügyek

A barátommal kezdtük el nézni nemrég ezt a sorozatot. Eleinte nem nagyon tetszett, de aztán mégis megfogott. Talán az zavart, hogy magyar. Mert eddig amibe belepillantottam (Barátok közt, Jóban rosszban, stb), az elég siralmas volt minden tekintetben. Remélem nem bántok meg senkit, de ezeknek a színvonala kb a brazil szappanoperákkal egyenlő... Viszont ez a Munkaügyek akár nemzetközi szinten is megállhatná a helyét. Persze nem egy Így jártam anyátokkal vagy Jóbarátok, de azokra nem is hasonlít.
A kb húszperces részek mindig egy irodában játszódnak, ugye munkaügyek. Ez a hivatal neve azt hiszem. És tök jó, mert lehet, hogy én is valami hasonló helyen fogok dolgozni és így egy kis bepillantást nyerhetek a hivatali életbe. Igaz, itt mindent poénra vesznek, kifiguráznak, de pont ez a lényeg, ettől vicces a sorozat. Jó kis karakterek vannak benne, mindenki szerethető valami miatt. :) Egy két ismertebb színész is játszik benne, de a nagyrészük színházi színész.
A karakterek fogtak meg igazán, miattuk szerettem meg a sorozatot. Mindenkinek van valami fura szokása, valami érdekes "heppje". Van egy pasi, aki általában be van szívva és a titkárnővel flörtölget, egy másiknak állandóan fáj valamije, és arra panaszkodik, a főnöknő pedig odavan a másik főnökért. :D
Igazán vicces kis sorozat, jó kikapcsolódás egy fárasztó nap után. Tényleg tudom ajánlani nektek, mert ez egy jó magyar sorozat! :)
Ja és még egy pozitívum/garancia, a forgatókönyvet többek között Hadházi László és Kovács András Péter írta! :)

Aki szeretné nézni a Youtube-on megtalálja, illetve az MTV videótárban is, és talán még játsszák a TV-ben is. ;)

Ismeritek? Esetleg kedvet kaptatok hozzá? :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bátran írjatok, kíváncsi vagyok a véleményetekre! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...