2012. szeptember 4., kedd

3 trendi szett suliba

A suli már ugyan elkezdődött néhányotoknak, de szerintem még mindig nem késő beszerezni egy pár új cuccot. Tegnap nézegettem a polyvore.com-ot és összeállítottam néhány Back to school szettet. Remélem tetszeni fog. :)


1. Pasztell és fekete
Back to school - part 1

Most nem írom le, hogy mi honnan van, mert Magyarországon ezek nem kaphatók szerintem. A lényeg, hogy valami hasonlót találjatok. :) A kedvencem a madaras felső, mostanában oda vagyok ezért a mintáért. :) A bőrdzseki nagyon trendi, a szeptemberi must have-ek között láthattátok is. Két cipőt is választottam a szetthez, az egyik kicsit nőiesebb, a másik csajosabb, de nekem mindkettő nagyon tetszik. :)

2. Azték minta és lazac szín

Itt a főszerepet a szoknya és a blézer játssza. Nagyon megtetszett ez az azték mintás, kicsit bohém szoknya. (hkorinnánál láthattok hasonlót :)) Szerintem a Bershkában lehet kapni valami ilyesmit. A lazac szín nekem nagyon bejön, olyan kis vidám. Ezt a szettet egy laza pólóval tudom elképzelni, és balerina cipővel, de magas szárú csizmával is jól mutat szerintem. :)

3. Farmer és menta
Ezzel a szettet még egy kicsit visszakacsintunk a nyárra, hiszen a menta szín a nyár egyik nagy slágere volt. De még nyugodtan hordhatjátok, amíg jó idő van. :) Én most farmerrel párosítottam, egy cuki szitakötős nyaklánccal dobtam fel a póló egyszerűségét. Sarut vagy tornacipőt képzeltem el hozzá. :) Ilyen atlétát a H&M lehet kapni, de szinte bárhol fellelhető. A nyaklánc a Bershkából van, a nadrág a Mangoból.
Hogy tetszenek az összeállítások? Melyik a kedvenc?

Jobb oldalt találtok egy szavazást, légyszi szavazzatok! :)

4 megjegyzés:

  1. Jaj,nagyon tetszik a blogod! Amúgy pont a napokban jutott eszembe,hogy csinálni kéne egy outfit-es bejegyzést,de a lustaság győzött. :D

    ha gondolod nézz be,én követlek!:) ez persze nem kötelez semmire. :))

    http://www.egynopraktikai.blogspot.com

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Oh, köszi szépen! Örülök, hogy tetszik. :)
      Majd megnézem a blogod, bár szerintem jártam már ott. :)

      Törlés
  2. A második a kedvencem, de mindegyik tetszik! :)

    VálaszTörlés

Bátran írjatok, kíváncsi vagyok a véleményetekre! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...