2012. szeptember 9., vasárnap

Alapdarabok - A bőrdzseki

Folytatnám az Alapdarabok sorozatot, a következő szereplő a bőrdzseki. Klasszikus viselet, sose megy ki a divatból. Manapság már sok sok színben lehet kapni, rengeteg fazonban. Szóval kedvetekre válogathattok, mindenki megtalálhatja a hozzá illőt. :) Szerintem jó befektetés egy ilyen dzseki, mert nagyon fel tudja dobni a szetted. Ha még nincs ilyened, szerezz be egyet, az se muszáj, hogy igazi bőrből legyen. 

Basics3



Black biker jacket / Genuine leather jacket, $78 / Full Tilt faux leather bomber jacket / River Island short leather jacket, $285 / Zip jacket / Jacket / H&M short jacket, $48


Nekem a kékhez hasonló van, még a C&A-ban vettem a tavasszal és nagyon bevált! Majd lehet, hogy láthatjátok egy-egy outfites posztban. :)
A hogyan viseld részhez, kattintsatok a tovább gombra!


Mivel most úgy is divatosak a szegecses cuccok, ezért egy ilyen dzsekit választottam
Hogy tetszik? Hordanátok? Van már bőrdzsekitek?

4 megjegyzés:

  1. Nekem is van,én is nagyon szeretem.Feketém van és vettem hozzá Egy fehér sálat,nagyon jó lett szerintem így a kettő együtt. :)Már csak az alkalmat várom,hogy felvehessem. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Na, kíváncsi vagyok milyen lehet, de jól hangzik. :)

      Törlés
  2. Nekem is van egy barna bőrdzsekim, még két éve egy turiban akadtam rá, és azóta is imádom! :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jaj, a barna az nagyon jó szín, én is olyat akartam eredetileg, de tesóm beelőzött, így végül egy különleges kéket választottam. :)

      Törlés

Bátran írjatok, kíváncsi vagyok a véleményetekre! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...