2012. október 19., péntek

Dumaszínházban jártunk

Nos, múlt hét pénteken barátom szülinapi ajándékaként elmentünk egy dumaszínházas, stand up-os estre.
Eddig csak a tévében láttam ilyet, de ott se nagyon néztem, nem tudom miért. Valahogy nem éreztem úgy, hogy ez jó is lehet. Meg milyen az a Dumaszínház? Csak dumálnak? Én nem ehhez vagyok szokva... Hanem a látványos, színes musicalekhez. Így egy kicsit féltem is, hogy milyen lesz. Hogy nem fogok-e unatkozni?
Hát, semmi okom nem volt az aggodalomra. Mert valami fantasztikus volt! Én ennyit még soha nem nevettem szerintem. :D Még abba se hagytam a nevetést, már mondták a következő poént. Nagyon jól szórakoztam, szórakoztunk. :)
A jegyeket korábban vettem meg, személyesen bementem értük, úgy 10%-kal olcsóbb. De nem vészes ár amúgy se, tekintve, hogy 5 embert hallgattunk meg, 3 órán keresztül. Nagyon jó helyünk volt, nem túl messze a színpadtól, így lehetett látni is, hogy ki beszél, de nem is túl közel, így nem tudtak kiszúrni maguknak. Mert volt egy-két ember, aki elől ült és végig szivatták őket. :D Mi egy 5 személyes asztalnál ültük, egy 3 tagú család társult be mellénk. A többi asztal is kb ennyi férőhelyes, de van, hogy egy-kettővel kevesebb/több. Illetve mintha láttam volna kétszemélyest is.
Most nézzük szépen sorban a fellépőket. :)

A műsorvezető Lorán Barnabás volt. Ő nem szerepelt sokat, de azért mondott néhány poént. Elég vicces, kis pattogós emberke. :D És fura hangokat tud kiadni, pl kocsik hangját utánozni. :D








Csenki Attila volt az egyik kedvenc. :) Vicces, fiatalos apuka. Meg persze humorista. :D Nagyon bejött a humora, bár ő is egy kicsit őrült ember. :D Igazából így nem lehet leírni, hallgatni kell a meséjét. :D








Kovács András Péter. Gondolom őt sokan ismeritek. Ő a másik kedvenc. :) A stílusa szerintem hasonló Csenkihez, bár talán kevésbé őrült. Ő is apuka, és ennek kapcsán mesélt is vicces sztorikat.








Hadházi László volt, aki annyira nem jött be. Valahogy egy kicsit erőtlennek éreztem. De azért aranyos kis ember, és voltak jó poénjai neki is. :)









Mogács Dániel majdnem kedvenc lett, nagyon jó humora van. :D Ő is kis őrült, de olyan szerethető. :D Szerepel amúgy a Munkaügyek c. sorozatban is.










Azért mindenki nagyon jó volt, és végül nem unatkoztam persze, sőt kellemesen csalódtam! :D Máskor is elmennék, remek kikapcsolódás ez. Ajánlom mindenkinek. Mert élőben még jobbak mint a TV-ben!
További info és a képek forrása: http://dumaszinhaz.hu/

Ti voltatok már ilyenen? Kiket kedveltek?

2 megjegyzés:

Bátran írjatok, kíváncsi vagyok a véleményetekre! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...