2012. november 9., péntek

A facebook igazság

Sziasztok!

Egy viszonylag aktuális témával jelentkezem. Két videót hoztam nektek, valószínűleg ismeritek mind a kettőt, de az egyiket biztos. :)


Nos, lehet, hogy sokatoknak elege van már belőle, őszintén szólva nekem is. Elég szánalmas, de már annyira, hogy szinte jó. XD Legalábbis lehet rajta nevetni. Na de nem is ez a lényeg, hanem a következő videó.


Ezt láttátok már? Magyarok csinálták, a fenti videót kiparodizálva. Szerintem zseniális. :D Ugyanazok az elemek vannak benne, mint az eredeti klipben, ugyanaz a zene, csak más a szöveg. Sokkal jobb igazából! És mennyire találó!
Annyira igazuk van a srácoknak, tényleg azokat a dolgokat csinálják (csináljuk), mint amiről beszélnek. Milyen tipikus, hogy buszon, vonaton, metróban, órán, parlamentben(!) mindenki (tisztelet a kivételnek) lehajtott fejjel ül, és a mobilját nyomkodja! :D Tényleg nem bírnak ki egy kis időt anélkül, hogy ne tudják mi történt a facebookon. Pedig általában semmi izgi nem történik. Vagy semmi olyan, ami másra tartozna, vagy érdekelne bárkit is. Mert tényleg, kit érdekel, hogy fáradt vagy? Miért vagy fenn akkor még este 11-kor, és miért nem alszol? Talán nem lennél fáradt. XD Vagy hogy mit ettél, hol vagy... Mert tökre örülök, hogy megint elköltöttél 100 ezer Ft-ot a plázában.
A másik meg, hogy bejelöl valaki, visszaigazolok, de aztán köszönni nem köszönne, mert minek azt? XD Ez is annyira tipikus. :D
Még sok ilyen van, ami idegesít, ahogy itt a klipben elő is adják. :D De nem akarok minden poént lelőni, nézzétek meg, ha eddig még nem tettétek volna! :)

Ti mit gondoltok? Ti is facebook függők vagytok? :D

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bátran írjatok, kíváncsi vagyok a véleményetekre! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...